can you write a thesis on an ipad | law essay writing service | http://zupa-svana.com/all-night-doing-homework/ | help writing a descriptive essay 9. 3. 2017.  –  ČETVRTAK | Župa sv. Ane - Rudeš

Rudeš – Zagreb

9. 3. 2017.  –  ČETVRTAK

9. 3. 2017.  –  ČETVRTAK

 

„Samo ako roditelji u zajednici s Crkvom odgajaju djecu u kršćanskoj vjeri bit će vidljiva poboljšanja u državnoj i obiteljskoj zajednici. Istina je da se nada u bolju budućnost temelji na dobroj, poslušnoj mladeži.“

                   Sv. Ivan Vianney (1786. – 1859.)

 

Mt 7, 7-12

Tko god ište, prima.

U ono vrijeme: Reče Isus svojim učenicima:

»Ištite i dat će vam se! Tražite i naći ćete! Kucajte i otvorit će vam se! Doista, tko god ište, prima; i tko traži, nalazi; i onomu koji kuca otvorit će se.

Ta ima li koga među vama da bi svojemu sinu, ako ga zaište kruha, kamen dao? Ili ako ribu zaište, zar će mu zmiju dati? Ako dakle vi, iako zli, znate dobrim darima darivati djecu svoju, koliko li će više Otac vaš, koji je na nebesima, dobrima obdariti one koji ga zaištu!

Sve, dakle, što želite da ljudi vama čine, činite i vi njima. To je, doista, Zakon i Proroci.«

Isus poziva da se usudimo nemati straha tražiti, moliti, kucati: onomu tko pita bit će ukazan put, onomu tko  traži otvorit će se mogućnost na čija vrata pokucati. Jer, naš Bog je Bog saveza i prijateljstva. Baš je lijepo znati da Isus govori o Ocu slikom obitelji i kroz ulogu roditelja. I roditelj iako nema uvijek spremne odgovore svom djetetu, često se osjeća nedorastao stati kao odgajatelj pred svoje dijete ali ga ne prestaje odgajati i voditi kroz život.

M O L I T V A:

Smiluj mi se Gospodine, ti si pun milosrđa, po svom neizmjernom milosrđu  i dobroti oprosti moje nesavršenosti.

PRIJEDLOG ZA ODLUKU DANA:

Danas ću se potruditi pokucati „na vrata“ nekoga koga sam duže vrijeme izbjegavao a osjećam potrebu izmiriti se s njim.

Don Drago Škarica

Wordpress Themes - Photography WordPress Themes - Newspaper & Magazine WordPress Themes