creative writing slave | homework help romeo and juliet | creative writing private peaceful | http://zupa-svana.com/research-proposal-writing-slideshare/ | teaching creative writing to year 1 Boravak tijela sv. Leopolda Bogdana Mandića | Župa sv. Ane - Rudeš

Rudeš – Zagreb

Boravak tijela sv. Leopolda Bogdana Mandića

Boravak tijela sv. Leopolda Bogdana Mandića

Tijelo Sv. Leopolda Bogdana Mandića bit će izloženo u zagrebačkoj katedrali i u crkvi Sv. Leopolda Mandića u zagrebačkoj Dubravi.

Program boravka tijela Sv. Leopolda Bogdana Mandića, zaštitnika Godine milosrđa, u Hrvatskoj počinje u srijedu 13. travnja u zagrebačkoj katedrali, gdje svečani doček i liturgiju u 17 sati predvodi zagrebački nadbiskup kardinal Josip Bozanić. Misnim slavljem u 19 sati predsjeda sisački biskup Vlado Košić, a tom će prigodom hodočastiti i vjernici Sisačke biskupije. Nakon mise slijedi molitveno bdijenje i mogućnost ispovijedi do ponoći.

U četvrtak 14. travnja, tijelo Sv. Leopolda bit će cijeloga dana izloženo vjernicima na štovanje u katedrali. U 19 sati središnje euharistijsko slavlje predvodit će kardinal Josip Bozanić u zajedništvu s biskupima iz Hrvatske i BiH te provincijalima redovničkih zajednica.

Nakon mise je svečani ispraćaj i odlazak tijela u crkvu Sv. Leopolda u zagrebačkoj Dubravi, gdje nakon svečanog dočeka slijedi bdijenje koje će voditi o. Ivan Ike Mandurić s mladima iz molitvene zajednice iz Palmotićeve, te će mogućnost za ispovijed biti do ponoći.

Wordpress Themes - Photography WordPress Themes - Newspaper & Magazine WordPress Themes