could you do your child's homework answers | http://zupa-svana.com/homework-help-blogs/ | fantastic mr fox creative writing activities Djeca dječjeg vrtića s darovima u župnoj crkvi | Župa sv. Ane - Rudeš

Rudeš – Zagreb

Djeca dječjeg vrtića s darovima u župnoj crkvi

Djeca dječjeg vrtića s darovima u župnoj crkvi

„Dobro je činiti dobro“

Isus je rekao: Pustite malene k meni – njihovo je kraljevstvo nebesko. Mi, maleni iz Dječjeg vrtića Grigora Viteza u Rudešu, inače vjerska odgojna skupina „Suncokret“ sa svojim odgojiteljicama Božicom i Anitom i pedagoginjom Ivankom, 23.12.2016. posjetili smo crkvu Sv. Ane u Rudešu i župnika don Dragu Škaricu koji je kod nas u vrtiću bio povodom blagoslova kruha u listopadu 2016. godine. U dogovoru s roditeljima sakupili smo igračke, slikovnice, slatkiše i odnijeli u crkvu za potrebite. Don Drago nas je vrlo srdačno i otvorena srca primio. Crkva je bila prekrasna, borovi okićeni, jaslice lijepo i toplo uređene…Miris bora širio se crkvom, osjećao se duh blagdana, iščekivanje Isusovog rođenja.
Došli smo punih ruku. Iznenadio se don Drago. Oduševila ga je naša akcija, zahvalio se na darovima. Djeci je rekao da je lijepo pomagati drugima – koji nemaju ili imaju manje od nas. U crkvi smo se pomolili i otpjevali prigodne pjesmice: „Visom leteć, Padaj s neba i Djetešce nam se rodilo….“. Posebno nas je dirnula molitva pred štalicom:“ U hladnoj štalici na tvrdoj slamici Isusu je trebao topli zagrljaj, a svi mi ga trebamo“. Zagrlili smo se, nastavili druženje s našim don Dragom koji je bio vrlo otvoren za razgovor s djecom i nama. Vrijeme je brzo proletjelo, došlo je vrijeme rastanka.
Dogovorili smo se za daljnju suradnju u duhu „Dobro je činiti dobro“.

Odgojiteljice:
Božica Knežević, Anita Tolić i pedagoginja Ivanka Vanjak

Wordpress Themes - Photography WordPress Themes - Newspaper & Magazine WordPress Themes