http://zupa-svana.com/how-to-help-with-homework-sims-4/ | http://zupa-svana.com/stanford-online-creative-writing/ | homework help module 4 grade 5 | alien creative writing prompt | creative writing ma stirling Dvadeset i četiri sata za Gospodina | Župa sv. Ane - Rudeš

Rudeš – Zagreb

Dvadeset i četiri sata za Gospodina

Dvadeset i četiri sata za Gospodina

U ovoj svetoj godini milosrđa među raznim poticajima i inicijativama papa Franjo je odredio da se inicijativa „Dvadeset i četiri sata za Gospodina“ održi u svim biskupijama i župama  4. i 5. ožujka tj. u petak i subotu uoči 4. korizmene nedjelje. Navedenu inicijativu pape u našoj župi organizirat ćemo na sljedeći način:

       –    U petak 4. ožujka od 17:30 – 19:00 sati bit će mogućnost za ispovijed. U 18:00 sati bit će križni put kojeg će predvoditi animatori, nakon toga Sv. misa, a nakon mise kateheza za odrasle.

–   U subotu 5. ožujka od 17:30 – 19:00 sati mogućnost za ispovijed. Molitva krunice u 17:50, misa u 18:30, a nakon mise euharistijsko klanjanje  od 19:00 – 22:00 sata.

Prvi sat klanjanja će biti organizirani uz razmišljanja i pjesme, a ostalo vrijeme klanjanja će biti osobno.

Svi koji žele, mogu u to vrijeme doći u crkvu i u tišini se klanjati i moliti pred Presvetim. U 22:00 sata će biti završni blagoslov i završetak klanjanja.

Petak 4. ožujka ujedno je Prvi petak u mjesecu ožujku pa ćemo posjetiti naše bolesne i starije župljane koji ne mogu doći u crkvu i pružit ćemo im mogućnost za sv. ispovijed i pričest.

Wordpress Themes - Photography WordPress Themes - Newspaper & Magazine WordPress Themes