personal statement medicine help | horror creative writing starters | http://zupa-svana.com/creative-writing-tasks-year-4/ | research proposal help services | creative writing major ubc PEPELNICA, 1. 3. 2017. | Župa sv. Ane - Rudeš

Rudeš – Zagreb

PEPELNICA, 1. 3. 2017.

PEPELNICA, 1. 3. 2017.

SRIJEDA, 1. 3. 2017.

„Duši je nemoguće prijeći užasni ocean grijeha, održavati Božje zapovijedi i spasiti se ukoliko joj Duh Isusa Krista ne pomogne i ne ponese je u barci Božje milosti.“

      Sv. Makarije (314. – 335.)

Razderite srca, a ne odjeću svoju!

Iz Knjige proroka Joela (Jl 2, 12-14)

»Sada, govori Gospodin, vratite se k meni svim srcem svojim posteć, plačuć i kukajuć.«

Razderite srca, a ne halje svoje! Vratite se Gospodinu, Bogu svome, jer on je nježnost sama i milosrđe, spor na ljutnju, a bogat dobrotom, on se nad zlom ražali.

Tad Gospodin, ljubomoran na zemlju svoju, smilova se svom narodu.

M O L I T V A:

U ovom vremenu Korizme, pomozi nam Gospodine da Tebe stavljamo u središte naših izbora i da rastemo u obiteljskom miru kao muž i žena, kao roditelji i djeca, i daj nam osjetiti radost zajedničkog hoda prema Uskrsu!

PRIJEDLOG ZA ODLUKU DANA:

Danas ću nazvati, poslati poruku ili porazgovarati s nekim u obitelji, na poslu  ili u školi i predložiti  zajedničku korizmenu odluku: zajedničku pokoru, odluku da zajedno učinimo nešto dobro, dogovoriti zajedničku molitvenu nakanu, uputiti nekomu lijepu riječ … .

Wordpress Themes - Photography WordPress Themes - Newspaper & Magazine WordPress Themes