creative writing otago university | http://zupa-svana.com/thesis-writing-services-malaysia/ | doing homework on ipad Pjevački zbor i hodočašće | Župa sv. Ane - Rudeš

Rudeš – Zagreb

Pjevački zbor i hodočašće

Pjevački zbor i hodočašće

–          U subotu31. 05.(svibnja) 2014. god. mješoviti pjevački zbor koji nastupa redovito na nedjeljnoj svetoj misi u 10 i 30, pridružit će se tog dana drugim župnim zborovima u Zadru gdje će u pjesmi i zajedništvu pokazati umijeće svoga pjevanja s drugim župnim zborovima naših salezijanskih župa. Cilj tog susreta je davanje slave Bogu, međusobno druženje i upoznavanje kao i davanje motivacije za daljnje napredovanje u usavršavanju pjevanja.

 

–          U nedjelju15. 06.(lipnja) 2014. god. naša župa organizira hodočašće u marijansko svetište u Lobor, Majci Božjoj Gorskoj gdje je proštenje na čast Presvetoga Trojstva. Sveta misa će tamo biti u 11 sati, a mi ćemo krenuti iz Rudeša u 8 i 30 sati ispred stare škole. Zadnji rok prijave je 10. lipanj, a cijena uz putovanje i ručak s mogućnošću produžetka do Belca i Trakošćana je 75 kn.

Wordpress Themes - Photography WordPress Themes - Newspaper & Magazine WordPress Themes