creative writing tasks year 7 | creative writing 200 words | http://zupa-svana.com/bachelor-of-arts-in-creative-writing-unisa/ | economics essay price elasticity PROSLAVA OBLJETNICA | Župa sv. Ane - Rudeš

Rudeš – Zagreb

PROSLAVA OBLJETNICA

PROSLAVA OBLJETNICA

PROSLAVA OBLJETNICA:
– 75. obljetnice osnivanja župe 
– 50. obljetnice izgradnje i posvete župne crkve

Dragi župljani!


Ove godine na blagdan Bezgrješnog začeća Blažene Djevice Marije, 8. prosinca 2017. godine naša župa Svete Ane slavit će 50. obljetnicu izgradnje i posvete naše župne crkve kao i 75. obljetnicu osnivanja župe. Večernju Svetu misu u 18.30 sati predvodit će kardinal Josip Bozanić, nadbiskup zagrebački.
Za tu prigodu odlučili smo tiskati jednu lijepu knjižicu/brošuru manjeg formata na 80-ak stranica. Knjižica bi bila u nekoliko poglavlja: povijest i osnivanje župe, priča o gradnji i posveti crkve, o Sv. Ani i molitve u čast Sv. Ani, u zadnjem dijelu knjižice objavili bismo fotografije koje zorno prikazuju neke događaje iz povijesti župe. 
U ovom prvom izdanju tiskali bismo 4500 primjeraka i besplatno podijelili svim obiteljima koje žive na području župe u Rudešu. Distribucija u svaku obitelj bit će polovicom prosinca ove godine zajedno s božićnim pismom kojeg svake godine stavljamo u poštanske pretince svih obitelji na području Rudeša.
Budući da izrada i tiskanje ovakve prigodne knjižice ima svojih troškova, kao i sama organizacija proslave godišnjice, odlučili smo se obratiti svima Vama koji želite i možete financijski pomoći u pokrivanju troškova tiskanja i organizacije proslave naših obljetnica.
Vaš novčani dar i pomoć možete ostvariti uplatom na bankovni račun župe Sv. Ane-Rudeš u Zagrebačkoj banci na sljedeći račun: Župa Svete Ane-Rudeš, Topolnica 6, Zagreb, HR3423600001101809954. Svrha uplate: za obljetnicu župe.
Unaprijed zahvaljujem za Vašu pomoć uz srdačan pozdrav i Božji blagoslov!

don Drago Škarica, župnik
098/470-826

Wordpress Themes - Photography WordPress Themes - Newspaper & Magazine WordPress Themes