Rudeš – Zagreb

Raspored svetih misa na Božićne blagdane

Raspored svetih misa na Božićne blagdane

Na Badnjak, 24. prosinca, ujutro je zornica u 6 sati.

Polnoćka za djecu je u 20 sati, u 22 sata je Polnoćka za mlade, a u 24 sata je Polnoćka za sve župljane.

Pola sata prije svake svete mise biti će prigodni program.

U srijedu, 25. prosinca, je Božić – Rođenje Gospodinovo. Svete mise će biti kao nedjeljom: u 7, 9, 10 i 30, 12 i 18 sati.

U četvrtak, 26. prosinca, je Sveti Stjepan, prvomučenik. Toga dana sv. mise su također, kao nedjeljom. S obzirom da je toga dana i 26. u mjesecu, nastavljamo s velikom devetnicom u čast svete Ane, zaštitnice žena i majki. Večernju svetu misu u 18 sati predvodit će don Ante Stojić, ravnatelj salezijanske provincijalne zajednice na Knežiji. Pola sata prije svete mise u 17 i 30 h biti će Gospina krunica, u 18 sati sveta misa i blagoslov po zagovoru svete Ane, a nakon toga euharistijsko klanjanje.

U petak, 27. prosinca, je Sveti Ivan, apostol i evanđelist. Svete mise su toga dana u 7 i 18 sati. Toga dana započinjemo s blagoslovom obitelji prema rasporedu kojega ste dobili, ako netko nije dobio Božično pismo, a želi dati blagosloviti svoju obitelj, može ga podići u sakristiji ili župnom uredu.

U subotu, 28. prosinca, su Nevina dječica. Svete mise su kao i svakog drugog radnog dana, u 7 i 18 sati.

Zahvaljujući dobrim ljudima podignut je na našu župnu crkvu novi zavjetni “Križ”, u ovoj godini koju je Crkva slavila kao “Godinu vjere”. Neka dobri Bog svima bude nagrada za sve dobro što čine, a posebno za Njegovu crkvu.

Wordpress Themes - Photography WordPress Themes - Newspaper & Magazine WordPress Themes