http://zupa-svana.com/essay-editing-companies/ | http://zupa-svana.com/queens-university-belfast-phd-creative-writing/ | french homework help “Subotnji oratorij” 04. 03. 2017. | Župa sv. Ane - Rudeš

Rudeš – Zagreb

“Subotnji oratorij” 04. 03. 2017.

“Subotnji oratorij” 04. 03. 2017.

U subotu 04. 03. 2017. godine održan je prvi „Subotnji oratorij“ u salezijanskoj župi sveta Ana-Rudeš. Animatori župe svete Ane-Rudeš preuzeli su inicijativu i organizirali te vodili program „Subotnjeg oratorija.“ U programu je sudjelovalo tridesetak djece uzrasta od prvog razreda do osmog razreda osnovne škole.

Program je započeo molitvom nakon koje je uslijedio ples i bans. Djeca su imala mali duhovni dio gdje su im animatori pričali što je korizma i što znači ona za proslavu Uskrsa. Nakon toga slijedile su razne igre kojima su djeca bila oduševljena. Program je završen molitvom, a poslije molitve djeca su bila počašćena sokovima i grickalicama.
Nakon programa neka djeca su ostala još malo zabavljati se s animatorima jer su bila oduševljena „Subotnjim oratorijem“, a i naši animatori također.


Mija Milić

Wordpress Themes - Photography WordPress Themes - Newspaper & Magazine WordPress Themes