bachelor of arts creative writing deakin | uva thesis price | king tut homework help Vicevi povezani s prometom | Župa sv. Ane - Rudeš

Rudeš – Zagreb

Vicevi povezani s prometom

Vicevi povezani s prometom

= Došao Mate iz zabitog sela u grad. Na kolodvoru ulazi u autobus na kat. Kondukter ga energično pošalje gore na kat. Međutim Mate se vrati, a zbunjeni kondukter ga upita: Zašto ste se vratili? Mate odgovori: NEĆU BITI GORE, JER TAMO NEMA VOZAČA.

 

**********************

= Takmičili se Bosanac, Amerikanac i Nijemac tko će prije probiti jedan zid svojim kolima. Došao Amerikanac, svom silinom udari Fordom u zid, i kola se raspala. Zaletio se Nijemac svojim audijem, udari u zid, i kola se raspala. Zalijeće se Bosanac svojim fićom, udari u zid i probi ga i fićo se nije raspao. Čude se sad Amerikanac i Nijemac kako je Bosanac mogao kršem od fiće probiti zid kad oni nisu mogli njihovim najnovijim modelima. -Sad ću vam pokazati – reče Bosanac. Dižući haubu Bosanac se prodera: -EJ, BOSANCI IZLAZITE IZ KOLA.

 

**********************

= Cijela obitelj je s nestrpljenjem očekivala, da se Zlatko vrati s vozačkog ispita. Pa kad se Zlatko pojavi na vratima – svi ga zaskoče s pitanjima: – Jesi li položio? – Ne zna se još – TREBA PRIČEKATI. KOMISIJU, DA SE VRATI IZ BOLNICE.

 

**********************

= Zbog nepoštivanja prednosti na raskrižju žena autom udari u nepoznatog čovjeka. Ovaj izleti iz svog

auta i viče: Ti sigurno nisi položila vozački ispit? MA JESAM, I TO SIGURNO VIŠE PUTA OD VAS?

 

**********************

=   Pita instruktor vozača: Koga bi ti nagazio, ako vidiš s jedne strane na cesti babu, a s druge lijepu

djevojku? Nagazio bi babu. Ti bi pao na ispitu. POTREBNO JE NAGAZITI NA KOČNICU

 

**********************

 

Wordpress Themes - Photography WordPress Themes - Newspaper & Magazine WordPress Themes