http://zupa-svana.com/online-purchase-intention-literature-review/ | creative writing academic writing | http://zupa-svana.com/gcse-english-language-past-papers-creative-writing/ | good resume writing service Zlato, srebro i bronca za Hrvatsku | Župa sv. Ane - Rudeš

Rudeš – Zagreb

Zlato, srebro i bronca za Hrvatsku

Zlato, srebro i bronca za Hrvatsku

Hrvatski sportaši i sportašice osvojili su zlato, srebro i broncu na 26. Igrama salezijanske sportske mladeži završenima jučer u Torinu. Košarkaši Bosca u konkurenciji do 18 godina pobijedili su u finalu njemački Essen i uvjerljivo stigli do najsjajnijeg odličja.

Malonogometaši Svete Ane treći put su u finalu zaigrali s Bratislavom i nakon dva uspjeha ovoga puta izgubili od Slovaka s 2:1, te osvojili srebro u konkurenciji do 18 godina.

Odbojkašice Don Bosca do bronce su stigle u kategoriji do 16 godina, dok su starije djevojke za svega par poena ostale kratke da uđu u polufinale kao najbolja drugoplasirana ekipa u skupini.

Malonogometaši Don Bosca zatečeni s brojnim ozljedama nisu mogli dalje od osmine finala u starijoj kategoriji.

Na 26. Igrama salezijanske sportske mladeži sudjelovalo je 1250 sudionika iz Austrije, Belgije, Češke, Hrvatske, Italije, Njemačke, Poljske, Portugala, Slovačke, Slovenije i Španjolske. Mladi su u subotu slavili misno slavlje u bazilici Marije Pomoćnice te posjetili prvi Don Boscov oratorij u torinskom Valdoccu.

Mladi sportaši proslavili su 200. obljetnicu rođenja svetog Ivana Bosca na mjestu gdje je započelo njegovo veliko djelo. Igre salezijanske sportske mladeži slijedeće godine zajedno će ugostiti Beč i Bratislava.

Wordpress Themes - Photography WordPress Themes - Newspaper & Magazine WordPress Themes