law essay writing help | creative writing workshops colorado | http://zupa-svana.com/custom-house-essay/ DJEČJI ZBOR | Župa sv. Ane - Rudeš

Rudeš – Zagreb

DJEČJI ZBOR

DJEČJI ZBOR

 

Poštovani roditelji, draga djeco!

 

Poznata je izreka svetaca da „tko pjeva dva puta moli“. Ja vjerujem u to i zato pozivam vas djeco da postanete članovi našeg župnog dječjeg zbora. Mnogi članovi dječjeg zbora su prešli u zbor mladih i lijepo animiraju pjevanje na misi u 12.00 h. Ove godine odlučili smo proširiti dječji zbor i vježbati jako lijepih stvari. Prvi cilj nam je uljepšati pjevanjem i sviranjem našu nedjeljnu misu u 9.00 sati, zatim pripremati nastupe za neke događaje kao npr. sv. Nikola, božićni koncert prije mise polnoćke, majčin dan i još mnoge nama drage događaje.

Voditelji novog zbora su gđ. Snježana Kovač – glazbeni dio, gđ. Tamara De Marco – dirigent na misi i voditeljica zbora, gđ. Dubravka Cimić Mores- voditeljica prvopričesnika i voditeljica igraonica i predstava i don Drago Škarica, župnik-voditelj duhovnog programa zbora.

Ako netko zna svirati koji instrument može se uključiti i na taj način.

U drugom dijelu ovog lista nalazi se upisnica. Svi koji se želite prijaviti u zbor za pjevanje ili sviranje možete to učiniti nakon svake nedjeljne mise u 9.00 h ili preko našeg župnog e-maila. Nakon prijava vidjet ćemo kada većini odgovara za probe pjevanja i druženja.

Radujem se vašim prijavama i zajedničkom druženje i pjevanju a sve Bogu na slavu!

 

LINK: PRIJAVNICA

Wordpress Themes - Photography WordPress Themes - Newspaper & Magazine WordPress Themes