http://zupa-svana.com/creative-writing-course-northern-ireland/ | creative writing evening course bristol | southern illinois mfa creative writing | http://zupa-svana.com/need-help-with-case-study/ | significado de do my homework Duhovna obnova | Župa sv. Ane - Rudeš

Rudeš – Zagreb

Duhovna obnova

Duhovna obnova

Pripremajući se za proslavu svetkovine Isusova uskrsnuća, oko 180 župljana naše župe sudjelovali su 6. travnja na jednodnevnoj duhovnoj obnovi koju je organizirao župnik don Drago u duhovnom centru u malom mjestu Mukinje na Plitvičkim jezerima. Po dolasku u duhovni centar u dočekao nas je don Goran Antunović, salezijanac i voditelj centra. Program obnove koju je vodio svećenik benediktinac, pater Jozo Milanović, započeo je u 9.30 sati a završio križnim putem oko 18 sati. Pater Jozo govorio je nadahnuto, jednostavno a tako životno o temama vezane trpljenje, križ, životne patnje i sjaj Kristova otkupljenja na križu.
Gospodin nas je počastio lijepim vremenom pa smo iskoristili priliku prošetati do Plitvičkih jezera odmarajući oči i hraneći dušu prirodnim ljepotama.
Na duhovnoj obnovi sudjelovali su i brojni članovi naše župne obiteljske zajednice sa svojom djecom. Ostali su još jedan dan u Mukinjama na obnovi i zajedničkom druženju. U nedjelju u jutarnjim satima posjetili smo crkvu hrvatskih mučenika u Udbini gdje nas je domaćin župnik vlč. Josip detaljno upoznao s poviješću crkve i tog našeg podneblja. Obiteljska zajednica nedjeljnom svetom misom zajedno sa župljanima u Mukinjama završili su svoju dvodnevnu duhovnu obnovu.

 

001

Picture 1 of 28

Wordpress Themes - Photography WordPress Themes - Newspaper & Magazine WordPress Themes