uk creative writing phd | creative writing programs rankings | red blood cells homework help | http://zupa-svana.com/northeast-ohio-mfa-creative-writing/ Izlet u samostan Kraljice Karmela u Brezovici 16. lipnja 2012. | Župa sv. Ane - Rudeš

Rudeš – Zagreb

Izlet u samostan Kraljice Karmela u Brezovici 16. lipnja 2012.

Izlet u samostan Kraljice Karmela u Brezovici 16. lipnja 2012.

Drugi zajednički izlet članova Molitvene zajednice muževa, sveti Ivan don Bosco. Kao i na prvom, išli smo s obiteljima, kako bismo zajedno i neposredno doživjeli iskustvo svetog života u samostanu.
U sjeni zelenila, nedaleko samostana,okupili smo se u velikom broju, što je proširilo međusobna poznanstva.

Susret smo započeli svetom misom, uz prigodnu propovijed i zahvalnost za gostoprimstvo. Iako, zbog klauzure, pregradom odvojeni od časnih sestara, zajedničkim sudjelovanjem u euharistiji suptilno smo se povezali iznutra.Nakon svete mise, bili smo pozvani u samostanske prostore za goste i posjetitelje.

Stol prepun različitih vrsta vješto izrađenih kolača svakoga je razveselio,a nadasve okrijepio. Osjetila se iskrena dobrodošlica, osobito kad je započeo razgovor s časnim sestrama preko otvora koji nas je dijelio. Ljubaznost, veselje, duhovitost i duhovnost, zadovoljstvo i ispunjenost, ozbiljnost i spontanost i sve ono što nismo znali izraziti riječima, sve je to protjecalo od njih prema nama. Uzajamno druženje promijenilo je mnoge pretpostavke s kojima smo bili došli u posjetu.

U sebe smo upili puno više od onog što smo riječima mogli izraziti, no ipak, naše dojmove i zahvalnost za gostoprimstvo uspio je objediniti naš duhovni voditelj, don Mladen Delić.

Prije odlaska, još nekoliko zajedničkih trenutaka u druženju ispred samostana.

Galerija

Wordpress Themes - Photography WordPress Themes - Newspaper & Magazine WordPress Themes