percentage homework help | primary homework help camels | dragon creative writing prompt | http://zupa-svana.com/research-paper-writer-software/ PROMOCIJA LEKSIKONA U JARUNU | Župa sv. Ane - Rudeš

Rudeš – Zagreb

PROMOCIJA LEKSIKONA U JARUNU

PROMOCIJA LEKSIKONA U JARUNU

U srijedu 7. lipnja 2017. godine održana je druga promocija Leksikona odgojno-obrazovnih znanosti. Kao što je već poznato, leksikon je preveo i priredio mr. sc. don Ivan Marijanović. Nakon promocije u gradskoj vijećnici Grada Zagreba, i na ovoj promociji u Jarunu u dvorani Svete mati slobode, govorili su ugledni znanstvenici: akademik Vladimir Paar, prof. dr. Ante Bežen, prof. Dragan Milanović, ravnateljice OŠ “Matija Gubec” mr. sc. Ljiljana Klinger i direktkor Školske knjige g, Mihovil Žužul. Cijelu promociju uljepšali su svojim pjevanjem zbor maldih SMS “Davidias” i maestro Viktor Ivanjek i Gospel zbor “Sunce”.
Uz veliko priznanje prevoditelju i uredniku don Ivanu veliki naglasak na promociji i ovaj puta bila je važnost ovog kapitalnog djela za ovo vrijeme u Hrvatskoj kad se radi na reformi školstva kroz tzv. cjelovitu kurikularnu reformu. Predstavljači su u leksikonu preopoznali nezaobilazni instrument kojim se najjače može utjecati na poces reforme školstva. Kad se bude pisala povijest odgoja i obrazovanja našeg vremena vidjet će se stavarna vrijednost i zasluge ovog kapitalnog leksikona. Nažalost sad je većini zanimljivija glalama na ulici ili politčka nadmetanja čiji čovjek će voditi ovu reformu nego što su ciljevi ove reforme i kakvu budućnost želimo mladima u Hrvatskoj. Ponuđena reforma ne navodi ciljeve, ne govori o odgoju i odgovornosti djece a nudi tehničko-tržišno znanje. Nama treba obrazovanje koje će odgajati i odgoj koji će obrazovati!


Don Drago, župnik

 

Wordpress Themes - Photography WordPress Themes - Newspaper & Magazine WordPress Themes