creative writing ocd | http://zupa-svana.com/queens-belfast-creative-writing-ma/ | barclays will writing service contact number | picture creative writing for grade 4 Band mladih župe Svete Ane | Župa sv. Ane - Rudeš

Rudeš – Zagreb

Band mladih župe Svete Ane

Band mladih župe Svete Ane

Bend mladih župe Sv.Ane u Rudešu trenutno čini 5 članova. Sadašnji se bend razvio na temelju bogate tradicije sviranja duhovne i liturgijske glazbe na misi za mlade u Rudešu, koja vuče svoje korjene još iz 70-tih godina prošloga stoljeća.

Sadašnja postava benda razvila se iz dva benda koji su djelovali do nedavno u našoj župi.


Bend Anima, osnovan je 2004., svega koji mjesec prije Don Bosco festa ’05 gdje su nastupili pod imenom Anima. U gotovo nepromjenjenom sastavu bend je djelovao sve do 2009. godine, a u to vrijeme aktivno su animirali misu za mlade u Rudešu, nastupili na svim Don Bosco festovima, na Bono festu u Vukovaru, te na nizu manifestacija i većih ili manjih koncerata.


Bend AvesDei, osniva se 2008. godine i čine ga tadašnji srednjoškolci naše župe, također sve mladi glazbenici željni slavljenja Boga kroz modernu glazbu. Aves Dei također nastupaju na Don Bosco festu te je Rudeš ovoga puta plasiran sa čak dva izvođača na jednom festivalu.


2009. godine Anima i Aves Dei zajedno organiziraju veliki humanitarni koncert za potrebe salezijanskih misija u Gani, te uz bogat program i goste kao što su Rafael Dropulić – Rafo i Mihaela Majcenić (nekadašnja voditeljica benda mladih u Rudešu) rade odličnu feštu i prikupljaju vrijedna sredstva za školovanje djece sa „Sunčanog kontinenta“.


Kako su polako odlazili članovi iz oba benda, što zbog osobnih obaveza, što zbog nedostatka vremena, Anima i Aves Dei se spajaju u bend mladih koji i danas djeluje.

Ovim putem želimo pozvati sve mlade koji dobro pjevaju, sviraju bilo koji instrument i vole
glazbu da nam se jave i da zajedno glazbom slavimo Boga.

Wordpress Themes - Photography WordPress Themes - Newspaper & Magazine WordPress Themes