ubc continuing studies creative writing | need help with case study | http://zupa-svana.com/international-business-homework-help/ SUSRET HRVATSKE KATOLIČKE MLADEŽI (SHKM) U ZAGREBU | Župa sv. Ane - Rudeš

Rudeš – Zagreb

SUSRET HRVATSKE KATOLIČKE MLADEŽI (SHKM) U ZAGREBU

SUSRET HRVATSKE KATOLIČKE MLADEŽI (SHKM) U ZAGREBU

Dragi mladi župe sv. Ane-Rudeš!

Susret hrvatske katoličke mladeži održat će se 9. i 10. svibnja ove godine u Zagrebu. Jedanaesti put okupit ćemo se na nacionalnom susretu, ovoga puta u našem glavnom gradu, pod geslom „Što god vam rekne, učinite!“ (Iv 2,5).

U subotu, 9. svibnja, u prijepodnevnim satima svi mladi sudjelovat će na katehezama koje će se održavati u 15-ak župa Zagrebačke nadbiskupije, a poslijepodne bit će organiziran program u centru Zagreba. Navečer se program nastavlja u župama. U nedjelju, 10. svibnja, središnje misno slavlje održat će se na Trgu bana Josipa Jelačića.

Prijave su počele 15. siječnja i prikupljat će se do nedjelje, 8. ožujka 2020. godine. Nakon toga datuma prijave više neće biti moguće.

Kotizacija za SHKM iznosi 30 kuna i uključuje majicu Susreta, akreditaciju te ostale materijale, a plaća se prilikom preuzimanja majica i akreditacija u župnoj dvorani.

Na Susret se mogu prijaviti mladi od krizmaničke dobi (8. razred osnovne škole) do 30 godina, a prijave se vrše na dva načina:

1. na dnu naše crkve na stolu bit će prijavnice mladih za SHKM koju možete uzeti ispuniti i predati u župni ured ili ubaciti u poštanski pretinac ispred župnog ureda

2. prijava na našoj župnoj Facebook stranici ili web-stranici preko linka: https://tinyurl.com/prijave-SHKM

VAŽNO: Iako smo dio Zagrebačke nadbiskupije, oni koji žele sudjelovati trebaju se obavezno prijaviti kako bi dobili svoje majice i akreditacije.

don Drago Škarica, župnik

Wordpress Themes - Photography WordPress Themes - Newspaper & Magazine WordPress Themes